FilmTotaal - Films op TV Een super gemakkelijk dagelijks overzicht ...
Films op TV voor dinsdag 28 Juni 2022 29-06-2022 02:27:01
A Vineyard RomanceA Vineyard Romance
20:25 - 22:20 op RTL8
Drama (2021) uit
IMDB-rating: 6 (355 stemmen)
Met Rebecca Olson, Marcus Rosner, Leanne Lapp e.a

Samantha Hart schrijft voor een magazine in Seattle. Ze wordt naar haar thuisplaats gestuurd om een artikel te schrijven over de populaire trouwlocatie Hawthorne Vineyards. Daar ontdekt ze niet alleen dat de man die ooit haar hart brak de locatie runt, maar ook dat hij daar binnenkort gaat trouwen.


FlodderFlodder
20:30 - 22:55 op RTL7
Actie (1986) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (5283 stemmen)
Met Nelly Frijda, Huub Stapel, René van 't Hof e.a

De asociale familie Flodder moet hun krot verlaten omdat de grond vervuild is. Ze worden tijdelijk ondergebracht in een dure villawijk, hetgeen de snobistische buurtbewoners natuurlijk helemaal niet zien zitten. De situatie wordt nog erger als Johnny Flodder de knappe buurvrouw verleid.


Man on FireMan on Fire
20:30 - 23:30 op Veronica
Actie (2004) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.7 (264559 stemmen)
Met Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony e.a

De Amerikaanse ex-soldaat John Creasy leeft in Mexico. Een oude vriend vraagt hem als bodyguard te fungeren voor de jonge Pita Balletto, om haar zo te beschermen voor de vele ontvoeringen in de Mexicaanse hoofdstad. De aanvankelijk moeizame relatie tussen de twee verandert in een hechte band. Dan gebeurt toch waar iedereen bang voor is...


The Hitchhiker's Guide to the GalaxyThe Hitchhiker's Guide to the Galaxy
20:30 - 22:30 op Spike
Avontuur (2005) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.8 (153887 stemmen)
Met Bill Bailey, Anna Chancellor, Warwick Davis e.a

De Aardling Arthur Dent heeft een slechte dag. Zijn huis staat op het punt met de grond gelijk gemaakt te worden, en hij ontdekt dat zijn beste vriend Ford Prefect afkomstig is van een kleine planeet nabij Betelgeuse. Alsof dit nog niet genoeg is komt hij er achter dat de aarde op het punt staat vernietigd te worden om plaats te maken voor een intergalactische snelweg. Arthur weet samen met Ford net op tijd z'n planeet te verlaten, wat het begin is van een bizarre trektocht door het heelal. Zijn enige houvast: het Intergalactisch Liftershandboek.


UnforgivenUnforgiven
20:30 - 23:10 op SBS9
Drama (1992) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 8.3 (279082 stemmen)
Met Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman e.a

William Munny is een vogelvrij verklaarde moordenaar, die zich verbergt voor zijn verleden. Elf jaar geleden heeft echter hij een punt gezet achter zijn loopbaan als treinovervaller leidt hij een rustig leven met zijn gezin op een boerderij. Als Williams vrouw overlijdt wordt hij benaderd door een premiejager die op zoek is naar een partner bij het vermoorden van een aantal cowboys.


The SnowmanThe Snowman
23:10 - 01:30 op SBS9
Misdaad (2017) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.2 (10732 stemmen)
Met Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg e.a

Jo Nesbø’s The Snowman is het zevende deel uit een boekenreeks over Harry Hole, een losbandige rechercheur in Oslo. Ditmaal gaat hij op zoek naar een verdwenen vrouw met als een van de weinige aanwijzingen een roze sjaal, gewikkeld om de nek van een sneeuwpop.


A Man ApartA Man Apart
23:30 - 01:35 op Veronica
Actie (2003) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.1 (37964 stemmen)
Met Vin Diesel, Larenz Tate, Timothy Olyphant e.a

De film volgt de verrichtingen van de anti-drugsdivisie van de Amerikaanse douane in het zuiden van Californië. Beambten Sean Vetter en Demetrius Hicks worden The Gunslingers genoemd vanwege hun 'urban' uitstraling. Ze komen in conflict met de drugsbaron Memo Gamboa. Wanneer hij gearresteerd wordt vult Diablo het machtsvacuüm in. Vetter en Hicks moeten hun straatervaring gebruiken om te infiltreren in zijn organisatie.