FilmTotaal - Films op TV Een super gemakkelijk dagelijks overzicht ...
Films op TV voor zondag 11 April 2021 12-04-2021 00:04:00
Casper en Emma Beste VriendjesCasper en Emma Beste Vriendjes
07:00 - 08:15 op NPO3
Familiefilm (2013) uit Noorwegen
IMDB-rating: 6.6 (76 stemmen)
Met Nora Amundsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe e.a

Emma wordt bijna vijf. Het allerliefst wil ze een hond krijgen voor haar verjaardag, maar haar moeder vindt haar daar niet oud genoeg voor. En Casper, die net zo oud is als Emma, ziet er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma en de twee worden vrienden. Hun knuffels, van Casper een leeuwtje en Emma een konijntje, worden ook vrienden. Op een dag zien Emma en Casper de hond Bassa en Emma wil hem mee naar huis nemen. Konijntje wordt jaloers en verstopt zich. Emma is natuurlijk bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien!


The SpongeBob Movie: Sponge Out of WaterThe SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
10:05 - 11:30 op Nickelodeon
Animatie (2015) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6 (33388 stemmen)
Met Antonio Banderas, Eric Bauza, Tim Conway e.a

Spongebob en zijn vrienden op een zoektocht naar een gestolen recept. Die brengt hen al snel naar onze dimensie, waar ze het aan de stok krijgen met een piraat. Hij heeft het recept gestolen. Om het van hem terug te kunnen stelen, moet de groep zich omvormen tot superhelden. SpongeBob wordt een held met de naam Invincibubble, Patrick gaat voortaan als mr. Superawesomness door het leven, Sandy blijft zichzelf, Mr. Krabs wordt de Iron Man-achtige Sir Pinch-a-lot, Plankton een Hulk-achtige superheld en Squidward wordt Sour Note.


Die kluge BauerntochterDie kluge Bauerntochter
14:00 - 15:00 op NPO3
Familiefilm (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 6.6 (149 stemmen)
Met Anna Maria Mühe, Maxim Mehmet, Sunnyi Melles e.a

Een arme boer heeft alleen een huisje en een dochter. De dochter wil de koning om land vragen, en ze krijgen dit inderdaad. Op een dag vinden ze een vijzel van goud en de boer wil die aan de koning schenken. De dochter waarschuwt dat de koning dan ook de stamper zal willen, maar de boer luistert niet. De koning neemt de vijzel in ontvangst en vraagt of de boer nog meer heeft gevonden. Het antwoord is nee, maar de koning wil de stamper ook. De man wordt in de gevangenis gegooid en krijgt alleen water en brood. De dienaren brengen de boer naar de koning. Hij wil niet eten en drinken en zegt alleen dat hij naar zijn dochter had moeten luisteren. De koning vraagt zich af of de man inderdaad zo'n slimme dochter heeft en besluit dat als ze een raadsel kan oplossen, ze zijn vrouw zal worden. Het raadsel is: Kom naar me toe, niet gekleed en niet naakt, niet te paard en niet met een wagen, niet over de weg en niet buiten de weg, en als je daarin slaagt zal ik met je trouwen...


Te Ver WegTe Ver Weg
15:30 - 16:55 op NPO3
Familiefilm (2019) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (19 stemmen)
Met , , Anna König e.a

De 12-jarige Ben moet verhuizen naar een andere plaats. Hij kijkt daar wel naar uit maar merkt al gauw dat hij een buitenbeetje is op zijn nieuwe school. Totdat hij bij de plaatselijke voetbalclub welkom is en ze zeer blij met hem zijn. Maar een ander buitenbeentje meldt zich vervolgens bij de voetbalclub, de 12-jarige Tariq gevlucht uit Syrië. Ben wordt erg jaloers en wenst Tariq het ergste toe. Als blijkt dat Tariq geen wedstrijden mag voetballen omdat hij geen spelersvergunning heeft neemt Ben hem op sleeptouw en worden ze vrienden voor het leven.


Queen of KatweQueen of Katwe
15:35 - 17:35 op BBC1
Biografie (2016) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.3 (3241 stemmen)
Met Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyong'o e.a

Harriet Mutesi is een arme en alleenstaande moeder uit Oeganda die haar tienjarige dochter Phiona probeert groot te brengen. Phiona ontmoet op een dag Robert Katende, een missionaris die buurtkinderen leert schaken. Hij komt er al snel achter dat ze bijzonder veel talent heeft voor het spelletje en probeert van Phiona een internationale schaakkampioen te maken.


Escape to AthenaEscape to Athena
16:00 - 18:00 op BBC2
Actie (1979) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.6 (2962 stemmen)
Met Roger Moore, Telly Savalas, David Niven e.a

Een groep krijgsgevangenen graaft op een Grieks eiland naar oudheidkundige schatten. Dit in opdracht van de Oostenrijkse kampcommandant Hecht wiens toewijding aan antiek, geld en vrouwen het wint van zijn toewijding aan Hitler. Terwijl de gevangenen zich bezighouden met de opgravingen en het bedenken van een ontsnappingsplan verzint het Griekse verzet allerlei plannen om de bezetter tegen te werken.


Vintage HeartsVintage Hearts
16:45 - 18:35 op NET5
Romantiek (2020) uit Canada
IMDB-rating: 6.2 (86 stemmen)
Met Gabrielle Christian, Cody Ray Thompson, Stephanie George e.a

Styliste Rose woont in New York als ze haar oma's vintage kledingwinkel erft. Ze keert terug naar het stadje waar ze vandaan komt om te kijken wat ze met de winkel gaat doen. Als ze op het punt staat de winkel voorgoed te sluiten, duikt haar oude schoolliefde op. Hij vindt dat ze de winkel moet aanhouden en stelt voor om mensen te helpen die zich geen nieuwe kleren kunnen veroorloven. Bij hun samenwerking komen de gevoelens van vroeger weer terug naar boven. Verdient hun liefde een tweede kans?


Hint of LoveHint of Love
18:35 - 20:30 op NET5
Komedie (2020) uit Canada
IMDB-rating: 6.2 (190 stemmen)
Met Debs Howard, Dennis Andres, Matthew James Dowden e.a

Culinair expert Becky wordt aangesteld om het imago van een man die kookboeken uitbrengt, naar een hoger niveau te tillen. Becky is daar niet gelukkig mee, want ze hebben een volledig andere definitie van hoe koken werkt. Maar hoewel hun persoonlijkheden botsen in de keuken, leren ze elkaar daarbuiten beter kennen. Hebben ze toch meer gemeen dan gedacht?


Into the StormInto the Storm
20:00 - 21:45 op Veronica
Actie (2014) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.8 (59672 stemmen)
Met Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh e.a

Het dorpje Silverton wordt verwoest door een onverwachte reeks krachtige tornado's en de inwoners krijgen ook nog een lading monsterlijke cyclonen op hun af. Waar de slimme mensen schuilen, zetten stormjagers alles op alles om dichtbij te kunnen komen.


The Expendables 2The Expendables 2
20:00 - 22:00 op RTL7
Actie (2012) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.7 (249149 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li e.a

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.


The DictatorThe Dictator
20:30 - 22:25 op Comedy Central
Komedie (2012) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.4 (212360 stemmen)
Met Sacha Baron Cohen, Sayed Badreya, Michele Berg e.a

Sacha Baron Cohen speelt Aladdin, een rijke en meedogenloze dictator die gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladdin zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.


What's Your Number?What's Your Number?
20:30 - 22:40 op SBS9
Komedie (2011) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6 (57809 stemmen)
Met Chris Evans, Anna Faris, Aziz Ansari e.a

Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).


Dante's PeakDante's Peak
21:45 - 23:50 op Veronica
Actie (1997) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.8 (62156 stemmen)
Met Pierce Brosnan, Linda Hamilton, Jamie Renée Smith e.a

Zonder waarschuwing verandert dag in nacht, lucht wordt vuur en vaste grond smelt onder de wit-hetelava. Regiseur Roger Donaldson brengt u dit adembenemende avontuur met Pierce Brosnanen Linda Hamilton. Welkom in het plaatjse Dante's Peak, waar een langslapende vulkaan ophet punt staat te ontbarsten met een allesvernietigende kracht. Wie zal er overleven als het hellevuur losbarst?


HummingbirdHummingbird
22:00 - 00:15 op RTL7
Actie (2013) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.2 (52608 stemmen)
Met Jason Statham, Agata Buzek, Vicky McClure e.a

Deze thriller volgt een oorlogsveteraan (Statham) die een rustig leventje leidt als Londenaar. Als zijn vriendin wordt vermoord zit er echter niets anders op dan zijn gewelddadige verleden opnieuw te omarmen en op jacht te gaan naar de moordenaars.


Playing It CoolPlaying It Cool
00:35 - 02:05 op SBS9
Komedie (2014) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6 (15510 stemmen)
Met Chris Evans, Michelle Monaghan, Aubrey Plaza e.a

'Playing it Cool' vertelt het verhaal van een door de liefde gedesillusioneerde jonge man. Hij ontmoet door zich tijdens een liefdadigheidsdiner als een filantroop voor te doen een jonge vrouw. Het blijkt dat zij verloofd is met een man die het niet kan waarderen dat ze op dates gaat. De jonge man voelt zich hierdoor uitgedaagd en wordt door zijn vrienden aangemoedigd door te zetten. Hij begint daarom een platonische relatie met haar, om haar te kunnen blijven zien en probeert ondertussen haar hart te veroveren.