FilmTotaal - Films op TV Een super gemakkelijk dagelijks overzicht ...

Films op TV voor donderdag 9 Februari 2023 09-02-2023 13:19:16
Run Hide FightRun Hide Fight
20:25 - 22:35 op RTL7
Actie (2020) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.4 (14848 stemmen)
Met Thomas Jane, Radha Mitchell, Isabel May e.a

De zeventienjarige Zoe Hull heeft het erg moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een hekel aan haar vader Todd, mede door zijn harde voorkomen, al belet het haar niet om met regelmaat zijn legerjas te dragen. Terwijl Zoe aan de laatste weken van haar examenjaar begint, wordt de school opgeschrikt door vier gewapende jongeren."


Harry Potter and the Prisoner of AzkabanHarry Potter and the Prisoner of Azkaban
20:30 - 23:20 op Spike
Avontuur (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.9 (530464 stemmen)
Met Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Pam Ferris e.a

Het is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors - die ter bescherming naar de school zijn gestuurd - hoort Harry het verontrustende verhaal over Sirius.


Shazam!Shazam!
20:30 - 23:05 op Veronica
Actie (2019) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 8.2 (5353 stemmen)
Met Zachary Levi, Michelle Borth, Djimon Hounsou e.a

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door ��n woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij r�ntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).


The Bucket ListThe Bucket List
20:30 - 22:30 op NET5
Avontuur (2007) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 7.4 (187560 stemmen)
Met Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes e.a

Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beide nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.


Good Will HuntingGood Will Hunting
22:30 - 01:05 op NET5
Drama (1997) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 8.3 (595579 stemmen)
Met Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck e.a

Will Hunting werkt als schoonmaker in een school en brengt de rest van zijn dagen voornamelijk door met vechten en het omzeilen van de wet. Op een dag blijkt echter dat Will een uitzondelijk talent heeft voor wiskunde. Een leraar wil kosten wat het kost dit talent uitbouwen maar merkt al vlug dat Will behoorlijk overhoop ligt met zichzelf en met z'n omgeving. De enigen die hem kunnen helpen zijn Sean McGuire, een psycholoog die bewondering heeft voor het jonge genie en hem probeert te begrijpen en Skylar een studente geneeskunde die verliefd is op Will.


Son of a GunSon of a Gun
22:35 - 00:45 op RTL7
Actie (2014) uit Australi�
IMDB-rating: 6.5 (23263 stemmen)
Met Brenton Thwaites, Brendan Kerkvliet, Matt Flannagan e.a

JR is 19 en zit vast voor een klein vergrijp. Al snel leert hij de harde realiteit van het gevangenisleven. Bescherming is noodzakelijk om te kunnen overleven en al snel komt JR onder bescherming van de meest beruchte misdadiger van Australi�, Brendan Lynch, te staan. Maar dat is niet gratis, want zodra JR op vrije voeten komt, moet hij Lynch en zijn bende helpen ontsnappen. Als beloning mag JR meehelpen met een reeks overvallen waarmee miljoenen dollars verdiend kunnen worden.


The League of Extraordinary GentlemenThe League of Extraordinary Gentlemen
23:05 - 01:15 op Veronica
Actie (2003) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.8 (140844 stemmen)
Met Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson e.a

Werelds grootste avonturier, Allan Quartermain (Sean Connery), leidt een legio individuen met legendarische krachten, de zogeheten League Of Extraordinary Gentlemen. Deze bijzondere groep wordt gevormd door; Kapitein Nemo, dracula vampier Mina Harker, de onzichtbare man Rodney Skinner, de Amerikaanse geheim agent Sawyer, Dorian Gray en Dr. Jekyll/Mr. Hyde. Ook al zijn ze allen van nature individualisten, ze zijn genoodzaakt op elkaar te vertrouwen om binnen 96 uur de wereld van zijn ondergang te redden....