FilmTotaal - Films op TV Een super gemakkelijk dagelijks overzicht van alle films op de Nederlandse televisie. Je hoeft nooit meer een film te missen.
Films op TV voor woensdag 12 December 2018 12 December 2018 10:41:19

AfblijvenAfblijven
15:30 - 17:15 op NPO3
Familiefilm (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 5.1 (1822 stemmen)
Met Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Tommie Venneker e.a

Melissa is 15, houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste, dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk hiphop danslessen. Klasgenoot Debby kan ook goed dansen, maar is niet bepaald haar vriendin. Ook Jordi zit bij Melissa in de klas. Hij kent haar al vanaf de basisschool. Dan wordt Melissa uitgekozen om te dansen in de videoclip van de superbekende rapper Brainpower. Ook Jordi is razend enthousiast maar maakt zich wel zorgen om Melissa's nieuwe vrienden. Al snel gaat het niet goed met Melissa en doet ze iets heel doms. Ze begint XTC pillen te slikken om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Jordi en Melissa's beste vriendin, de vrolijke en stabiele Fleur, staan machteloos als Melissa steeds meer pillen slikt. Ze proberen van alles om haar weer op het rechte pad te krijgen. Intussen is Fleur verliefd op Toine (Jim Bakkum), een knappe jongen uit een hogere klas. Maar of deze liefde wederzijds is....


Notting HillNotting Hill
20:30 - 23:05 op NET5
Komedie (1999) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (201976 stemmen)
Met Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe e.a

Een gescheiden jongeman, William Thacker, heeft een boekwinkeltje ergens in Notting Hill, Londen. Op een dag krijgt hij bezoek van een knappe vrouw. William weet niet dat Anna Scott een gevierde Amerikaanse actrice is en het toeval zorgt ervoor dat ze elkaar na korte tijd opnieuw ontmoeten.


Detention of the DeadDetention of the Dead
20:30 - 22:30 op
Komedie (2012) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 4.6 (2074 stemmen)
Met Jacob Zachar, Alexa Nikolas, Christa B. Allen e.a

Detention of the Dead volgt een groep studenten die na moeten blijven en erachter komen dat hun klasgenoten in zombies veranderd zijn. Ze moeten hun onderlinge verschillen opzij zetten om de nacht door te komen.


PompeiiPompeii
20:30 - 22:35 op RTL7
Actie (2014) uit Canada
IMDB-rating: 5.5 (95251 stemmen)
Met Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Emily Browning e.a

'Pompeii', dat is gebaseerd op de beroemdste vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, richt zich op Milo (Harington), de slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met Flavia (Browning), de dochter van zijn meester. Wat Milo niet weet, is dat ze al is vergeven aan een corrupte Romeinse senator en dat hij zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Net wanneer Milo zijn dieptepunt lijkt te hebben bereikt, barst de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit en moet hij zich haasten naar Pompeii om zijn geliefde en zijn beste vriend, een gladiator, te redden.


ElysiumElysium
22:35 - 00:45 op RTL7
Actie (2013) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.6 (385965 stemmen)
Met Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley e.a

Deze sci-fi actiefilm speelt zich af in het jaar 2159 waarin de rijke mensen op het ruimtestation Elysium leven, aangezien er enorme armoede heerst op een zeer overbevolkte Aarde. Regeringsleider Rhodes (Foster) strijdt voor een optimale leefomgeving op Elysium en doet er alles aan dat er geen arme mensen voet aan de grond zetten. De Aardse bewoners laten het er echter niet bij zitten en proberen op allerlei manieren "de hemel" te bereiken.


The Family StoneThe Family Stone
23:05 - 01:10 op NET5
Komedie (2005) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 6.3 (50843 stemmen)
Met Claire Danes, Diane Keaton, Rachel McAdams e.a

Everett Stone wil zijn nieuwe vriendin Meredith Morton uitnodigen voor de kerstvakantie om haar zo kennis te laten maken met zijn familie. Zijn zusje is het hier niet helemaal mee eens en zet alles op alles om te voorkomen dat haar broer trouwt.