FilmTotaal - Films op TV Een super gemakkelijk dagelijks overzicht van alle films op de Nederlandse televisie. Je hoeft nooit meer een film te missen.
Films op TV voor dinsdag 15 Oktober 2019 15 October 2019 11:30:54
Stick ManStick Man
12:45 - 13:15 op NPO3
Animatie (2015) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (556 stemmen)
Met Martin Freeman, Jennifer Saunders, Rob Brydon e.a

Stick Man woont in zijn familieboom met zijn Stick Lady Love en hun kinderen. Dan vertrekken ze op een episch avontuur door de seizoenen. Zijn ze op tijd terug voor de Kerst?


Mission: Impossible - Rogue NationMission: Impossible - Rogue Nation
20:30 - 23:10 op RTL7
Actie (2015) uit China
IMDB-rating: 7.4 (283288 stemmen)
Met Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg e.a

Rogue Nation zorgt ervoor dat Ethan en zijn team de gevaarlijkste missie tot op heden moeten uitvoeren. Ze moeten 'Syndicate' uitschakelen, een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force.


Op hoop van zegenOp hoop van zegen
20:30 - 22:40 op RTL8
Drama (1986) uit Nederland
IMDB-rating: 6.2 (329 stemmen)
Met Kitty Courbois, Danny de Munk, Renée Soutendijk e.a

De vijftienjarige Barend besluit na terugkomst van een lange reis op zee, met het schip De Hoop, dat hij niet meer wil varen. Zijn baas Clemens Bos wil zijn goedkope hulpje echter niet kwijt.


The GrudgeThe Grudge
20:30 - 22:15 op SBS9
Horror (2004) uit Japan
IMDB-rating: 5.9 (113627 stemmen)
Met Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, William Mapother e.a

Een Amerikaanse verpleegster werkt in Tokio. Ze komt oog in oog te staan met een mysterieus en bovennatuurlijk virus. Een virus dat een mens verandert in een razende moordmachine, daarna zijn slachtoffer doodt en overslaat naar een volgende....


Wonder WomanWonder Woman
20:30 - 23:15 op Veronica
Actie (2017) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Gal Gadot, Robin Wright Penn, Chris Pine e.a

Voordat ze Wonder Woman (Gal Gadot) werd, was ze Diana, prinses van de Amazones, getraind om een onverslaanbare krijgster te zijn. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten… en haar ware lotsbestemming.


The Twilight Saga: New MoonThe Twilight Saga: New Moon
22:15 - 00:45 op SBS9
Avontuur (2009) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 4.6 (221633 stemmen)
Met Kristen Stewart, Christina Jastrzembska, Robert Pattinson e.a

Nadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraagbaar is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vind troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...


Sniper: LegacySniper: Legacy
23:10 - 01:15 op RTL7
Actie (2014) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 5.4 (2893 stemmen)
Met Tom Berenger, Chad Michael Collins, Doug Allen e.a

Een gewapende bandiet vermoordt hoge militairen een voor een. Wanneer sergeant Brandon Beckett hoort dat zijn vader, de legendarische schutter Thomas Beckett is vermoord, gaat Brandon tot actie over om de dader uit te schakelen. Maar wanneer zijn vader hem uit een hinderlaag redt, beseft Brandon dat hij door zijn meerderen als pion wordt gebruikt om de moordenaar uit zijn tent te lokken. Het is aan de twee mannen, als bloedverwanten, om een eind aan de slachting te maken.


CatwomanCatwoman
23:15 - 01:15 op Veronica
Actie (2004) uit Verenigde Staten
IMDB-rating: 3.3 (87903 stemmen)
Met Halle Berry, Benjamin Bratt, Sharon Stone e.a

Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.